Nieuws

BEWONER EN RE-MEMBERS IN BEELD in regio Leidsche Rijn

https://www.regioleidscherijn.nl/2017/11/28/bewoner-beeld-alexandra-vis-kruijswijk-rood-noot/

ZZP EVENT NL BEURS G A A T N I E T D O O R Dit laat de organisatie de exposanten weten

"Helaas gaat het Event niet door. Heel spijtig natuurlijk, zeker omdat veel ondernemers hebben aangegeven wel te willen komen. Maar dat waren er simpelweg onvoldoende om een succesvol Event te organiseren. Erg jammer, want wij waren er helemaal klaar voor; een goede locatie, goede workshops, een leuke openingsspreker etc. Alles was rond. Maar zonder voldoende bezoekers is het nu eenmaal niet mogelijk om een Event te houden. Wij hopen dat u begrip op kunt brengen voor onze beslissing." Laat de ZZP-Event NL organisatie de exposanten weten.

INVESTEER IN SUCCES ZZP NL in de jaarbeurs

Bezoek het ZZP Nederland Event 2017 22 en 23 september Met het thema ‘Investeer in succes’ is het ZZP Nederland Event 2017 de plek om elkaar te ontmoeten, je kennis over het ondernemerschap te verrijken en inspiratie over het ondernemerschap op te doen. Beide dagen trapt Ronnie Overgoor het event af met zijn wervelende show ‘De juiste mindset voor succes’ en geeft je alvast goede adviezen. Volg workshops uit het gevarieerde aanbod en krijg tips, hints en trucs om je bedrijf (nog) succesvoller te maken. Vraag een een-op-een adviesgesprek aan, ga netwerken met collega-zzp’ers en dompel je onder op het beursplein met daarop interessante standhouders (ook zzp’ers). Ben je al ondernemer of heb je plannen om binnenkort als ondernemer te starten? Kom dan naar het ZZP Nederland Event 2017 op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Meld je aan via www.zzp-event.nl, kies welke dag je het beste uitkomt en bekijk het programma. Wat: ZZP Nederland Event 2017 Wanneer: vrijdag 22 september 13.00 - 21.00 uur en zaterdag 23 september 10.00 - 16.00 uur Waar: Jaarbeurs Utrecht, locatie Supernova https://www.zzp-event.nl

ZZP NL EVENT 22 en 23 september Jaarbeurs re-MEMBERS als exposant

re-MEMBERS gaat de uitdaging aan en zal als exposant op de ZZP NL beurs in de Jaarbeurs te Utrecht staan. Dit evenement vindt plaats op 22 en 23 september 2017.

Kom langs! Wij vertellen u met enthousiasme wat wij voor u, verenigingen, zzp-‘ers en MKB kunnen betekenen.

 

Onlangs een bericht gepubliceerd in de nieuwsbrief van ZZP Zutphen

Mijn naam is Jan-Joris van den Belt, van re-MEMBERS. Ik ben nu ruim 15 jaar actief in dit vak en heb veel kennis en ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Allereerst wil ik meegeven dat debiteurenbeheer een 'spel' is tussen opdrachtgever en klant (debiteur). Wat ik erg belangrijk vind is om iedere debiteur apart te behandelen. Om te beginnen check ik altijd of de basis goed is. Is er wel een factuur verstuurd, ligt er een overeenkomst (schriftelijk) aan ten grondslag, zijn er al pogingen van opdrachtgever gedaan om de debiteur tot betalen te bewegen, zijn er eerder regelingen afgesproken, etc. Daarna bekijk ik of ik informatie over de debiteur kan achterhalen. Social Media is voor mij een belangrijke bron van informatie. Veel mensen beseffen niet wat ze in een openbaar profiel (Facebook) delen met de buitenwereld. Als een debiteur bijvoorbeeld aangeeft geen geld te hebben om de openstaande factuur te betalen, kunnen bepaalde berichten op Facebook anders doen lijken. En daar stel ik vragen over. Pas na dit onderzoek (duurt maximaal 10 minuten per debiteur) weet ik hoe ik het herinneringstraject met debiteur in ga. Debiteuren staan niet te springen om van mij een email of telefoontje te krijgen omtrent het niet betalen van een factuur. Toch zal er voor beide partijen een aanvaardbare oplossing gezocht moeten worden met als uitkomst dat de factuur betaald wordt. Het 'spel' tussen debiteur en mij kan beginnen!